ZONNEPANELEN

ZonnepanelenZonnepanelen staan vroeg op, werken hard en gaan pas laat weer slapen! En als u de juiste zonnepanelen kiest, hoeft een beetje schaduw niet het einde van uw rendement te betekenen.

Natuurlijk belast de productie van de zonnepanelen zelf ook het milieu, onder meer door de CO2 uitstoot die hierbij ontstaat. Maar, die CO2 uitstoot compenseren de zonnepanelen binnen een aantal maanden als ze bij u op het dak, lekker in de zon, hun productie draaien.

Flinke besparing

Met zonnepanelen kunt u fors op uw energierekening besparen en zodoende zijn ze goed voor uw portemonnee.
Een meevaller bij de aankoop is de btw die u betaalt. Na installatie van de panelen kan deze, door u aan te melden bij de belastingdienst, worden teruggevraagd.

De (financiële) terugverdientijd van een installatie van zonnepanelen bedraagt minder dan 7 jaar. De garanties op de panelen bedragen 30 jaar en dus verdienen de zonnepanelen zich zo’n 3x terug. Dit is ook op een andere manier om te rekenen en wel naar spaarrente. Omgerekend levert zonne-energie de woningbezitter jaarlijks zo’n 8% spaarrente op, conservatief gerekend. En dat is heel wat meer dan de huidige rente op uw spaartegoed.

Overigens is het handig om te weten dat de zonne-energie die u overdag opwekt maar niet verbruikt, u terug ontvangt van uw energieleverancier wanneer uw energiebehoefte weer stijgt.

Zonnepanelen van een uitstekend merk

De panelen waarmee wij en onze klanten inmiddels vele jaren uitstekende ervaringen hebben opgedaan zijn SOLARWATT zonnepanelen. Dit is dan ook het merk dat wij u met veel plezier aanbieden.
SOLARWATT zonnepanelen bieden u:

  • Gegarandeerd 5% meer opbrengst*
  • Beste garanties ter wereld*
  • 30 jaar all-in garantie op het product*
  • 30 jaar opbrengstgarantie*
  • Als beste getest*
  • Hoogwaardig Duitse kwaliteit*

Voor meer informatie kunt u hier de SOLARWATT brochure downloaden.
Uiteraard is ook meer informatie te vinden op de website van SOLARWATT: https://www.solarwatt.nl

Omvormer van top kwaliteit

Zonnepanelen zijn belangrijk, maar de omvormer moet alle door de zonnepanelen gegenereerde stroom omzetten in bruikbare elektriciteit. Zodoende vormt de omvormer het hart van uw installatie. Het behoeft dan ook geen extra uitleg dat de omvormer van top kwaliteit dient te zijn. Ook hier hebben wij veel ervaring opgedaan en werken reeds vele jaren naar grote tevredenheid met het merk Solar Edge. Met recht durven wij te stellen dat dit (één van) de beste merken omvormers is die op de markt verkrijgbaar zijn. Meer informatie over Solar Edge vindt u op https://www.solaredge.com/nl

Het zonnepanelen pakket, dat u van ons ontvangt, is ontworpen voor een slimme energie toekomst. Dankzij de geïntegreerde oplossingen van het geleverde systeem bent u goed voorbereid. Meer leest u op https://www.solaredge.com/nl/homeowners

Oftewel, u ontvangt het beste dat de markt u te bieden heeft met uitstekende garanties!

Onze partner

Voor onafhankelijke informatie over zonnepanelen verwijzen wij u graag naar de website van onze partner: www.twentezon.nl of naar de overheidswebsite: https://www.milieucentraal.nl/energie-besparen/zonnepanelen

Ter zake kundig advies

Al jaren is er geen nationale subsidie meer verkrijgbaar voor de installatie van zonnepanelen. Maar, de overheid verstrekt wel leningen met een zeer laag rentepercentage, die ook gebruikt kunnen worden voor de financiering van zonnepaneelinstallaties. De verplichting hierbij is dat een deel van de lening gebruikt wordt voor nog een energiebesparende maatregel. Gezien het besparingspotentieel van de maatregelen en de lage kosten van de lening is dit echt het overwegen waard.

Heeft u behoefte aan advies? Over mogelijkheden om energie te besparen en/of de financiering ervan? Leest u dan eens verder over wat wij u te bieden hebben of neemt u direct contact met ons op.