OVER ONS

EnergyForFree haar missie is energiebesparende maatregelen bereikbaar maken voor woningeigenaren door het combineren van subsidies en financieringsmogelijkheden. Deze combinatie zorgt voor een energiezuinige woning, hogere woningwaarde, beduidend lagere maandlasten en een prettig leefklimaat.

Door de lage rentestand is het financieel interessant om energiebesparende maatregelen hypothecair te faciliteren. Daarnaast zijn er verschillende leningen en subsidies voor verduurzamingsmaatregelen, waarmee uw maandlasten fors naar beneden kunnen worden gebracht.
EnergyForFree_Bram Kamphuis
EnergyForFree is een initiatief van Bram Kamphuis. Reden om EnergyForFree op te richten is, zoals Bram het zelf zegt:

“Ik merkte dat klanten het meest behoefte hebben aan een onafhankelijk advies. Eerlijk advies dat echt aansluit bij de situatie van de individuele klant. Waarbij energiebesparende maatregelen worden geadviseerd die hoog rendement opleveren èn voorzien zijn van uitstekende garanties.”

En hij vervolgt met:

“Veel woningeigenaren willen wel verduurzamen, maar worden al snel overspoeld met informatie. Hierdoor is de kans groot dat de best mogelijke (combinatie van) oplossingen over het hoofd worden gezien. Daarnaast is niet altijd voldoende spaargeld voorhanden om alles zelf te financieren en lijkt voorfinanciering soms niet haalbaar, terwijl dit vaak wel het geval is.”

Vakkundige partners en solide garanties

Ons aanbod is uw persoonlijk verduurzamingsplan. Hierin wordt, afgestemd op uw wensen en financiële mogelijkheden duidelijk uiteengezet welke maatregelen welke besparingen opleveren, wat ze kosten en op welke wijze u ze kunt financieren.
De realisatie van de energiebesparende maatregelen vraagt om kennis van zaken en dit doen wij dus niet zelf. Hiervoor werken wij samen met ervaren aannemers, die hun vak verstaan en solide garanties garanderen.

Wij hebben geprobeerd alle relevante informatie over ons aanbod, de energiebesparende maatregelen en de financiering hiervan duidelijk op een rij te zetten. Heeft u een vraag? Kijkt u even bij de en de veelgestelde vragen. Mist u informatie of is er iets niet duidelijk? Aarzelt u dan niet en neem contact met ons op!

Contactgegevens EnergyForFree

U bereikt ons via het contactformulier. Nadat we uw aanvraag ontvangen hebben, nemen we binnen 48 uur contact met u op. Uiteraard zijn wij ook via mail en telefoon bereikbaar:

E: welkom@energyforfree.nl
T: 0570-244 163

Correspondentieadres:
EnergyForFree
Brederodelaan 14
7412 NH Deventer

Over Bram Kamphuis

Na het behalen van mijn studie bedrijfseconomie (2011) ben ik, Bram Kamphuis, werkzaam in de financiële dienstverlening. Naast mijn werkzaamheden bij de Rabobank heb ik me verdiept in energieopwekkende en energiebesparende toepassingen. In 2018 ben ik mijn eigen adviespraktijk “Voor Nu & Later” gestart, waarin ik mijn klanten adviseer en actief begeleid bij allerlei financiële vraagstukken. En, inmiddels adviseer ik vanuit mijn bedrijf EnergyForFree als productonafhankelijk adviseur over verduurzamingsmaatregelen en de financieringsmogelijkheden daarvoor.

Wilt ook u profiteren van de voordelen die verduurzaming te bieden heeft? En wenst u meer informatie over de financieringsmogelijkheden? Uw bericht zie ik met interesse tegemoet!